Publiceret: 12. dec. 2022

Nye udfordringer downunder

Sydney Strand Large
Netop det at turde udforske nye muligheder og kaste sig hovedkulds ud i det har krævet personlig udvikling. I mit arbejde bruger og udvikler jeg især mine evner til at netværke og kommunikere.
- Maj Møller Sørensen, personaleleder

Da muligheden for at blive udstationeret i Australien kom, var det en stor beslutning, der skulle tages i min lille familie. Tør vi kaste os ud i det? Det er altid nemmere bare at sige ”nej tak!” og blive hjemme. Trods familiære og økonomiske overvejelser tog vi et halvt år senere springet og gjorde Sydney til vores hjem for de kommende to år. 

Personlig og faglig udvikling

Netop det at turde udforske nye muligheder og kaste sig hovedkulds ud i det har krævet personlig udvikling. I mit arbejde bruger og udvikler jeg især mine evner til at netværke og kommunikere. Fagligt lærer jeg naturligt en masse omkring løsninger tilpasset Australien og ikke mindst, hvordan vi kan bruge danske og internationale erfaringer til at løse fremtidens vand-udfordringer.  

Som familie har vi aldrig haft så meget kvalitetstid sammen, og vi snakker tit om, hvordan vi kan bringe det med tilbage til Danmark, når vi vender hjem igen. Jeg er overbevist om, at det ikke er de oplevelser, du får, men dem, du ikke får, du kommer til at fortryde.

Sydney Majsbørn Textvisual
Majs børn foran Operaen

International involvering skaber værdi

Det er en fantastisk mulighed for Aarhus Vands medarbejdere at prøve kræfter med de projekter, der arbejdes med rundt om i verden. Der er ingen tvivl om, at den viden og de erfaringer vi opbygger ved at involvere os internationalt, vil styrke Aarhus Vand yderligere i discipliner som partnering, internationalisering og opfindsomhed.

Læs mere om hvordan det er at arbejde hos Aarhus Vand