Job og karriere

Havnebadet Banner

Vores formål er det, der driver os

I Aarhus bor vi både ovenpå vores grundvand og tæt på havet. Vi er både drevet af at levere rent vand og rense spildevandet med færrest mulige ressourcer lokalt samtidig med at vi deler vores viden med andre på verdensplan. For at sikre rent vand til mennesker og planeten - nu og i fremtiden.

FNs verdensmål & certificeringer
Domicil Medarbejdere

Klar på at søge?

Vi leder altid efter dygtige kollegaer, der vil bidrage til at lave gode løsninger for vores kunder, samarbejdspartnere og planeten.

Finder du ikke lige et jobopslag, der matcher dine kompetencer, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.
Domicil Kunstværk

Et godt arbejdsmiljø er fundamentet for det hele

I 2023 flyttede hele Aarhus Vand ind i et nyt, bæredygtigt byggeri i innovationsdistriktet The Spring i Aarhus Syd.

Det nye hus giver gode muligheder for at arbejde sammen på tværs af alle organisationens 235 medarbejdere, da vi nu er samlet under ét tag. Og om du er lyssensitiv eller elsker at arbejde til hård rock, så er der helt sikkert en plads, der passer dig og din arbejdsopgave. Èn ting er sikkert - kaffen og udsigten er særdeles udmærket.
Verdensmål Klima Indsats

Bæredygtighed i alt, hvad vi gør

For at nå vores mål om en fremtidssikret vandforsyning, er vi nødt til at tænke langsigtet i alle vores services og projekter.

Læs mere om, hvordan vi konkret arbejder med for eksempel klimatilpasning og høster viden til gavn for andre vandselskaber verden over. Eller se hvordan vi arbejder med FN's Verdensmål.

Gå på opdagelse i, hvad det vil sige at arbejde hos Aarhus Vand