Kernefortælling

Botanisk Dronebillede Gramstrup

Vi arbejder strategisk og operationelt for at opnå vores ambitiøse mål, både frem mod 2025 og 2030. Vi prioriterer vores opgaver for at sikre os, at vi bruger vores tid og energi rigtigt.

Vores kernefortælling
Boldbanen Risvangen

Vil du være med til at gøre verden grønnere?

Hos Aarhus Vand udvikler vi klimatilpassede løsninger, der giver plads til det gode liv i byen, samtidig med at vi passer på vores ressourcer, ved for eksempel at adskille regn- og spildevand i byens kloakker.
Vi tester også nye teknologier af og afprøver nye løsninger i samarbejde med vores partnere.
Vandpartner Partnerskab

Partnerskaber driver udviklingen

Ved at indgå partnerskaber, forpligter vi os til at dele viden og udvikle nye løsninger til hele vandets kredsløb. Sammen med rådgivervirksomheder og entreprenører udvikler vi løsninger inden for fysisk sikkerhed, arbejdsmiljø og selvfølgelig bæredygtige løsninger til rensning og håndtering af vores vand.
Læs mere om vores nuværende partnerskaber og de selskaber, vi har været med til at skabe.
Domicil Kontor Banner

Aktivitetsbaseret arbejdsplads

At arbejde aktivitetsbaseret betyder, at ingen har en fast plads. Hver dag vælger vi en arbejdsstation efter hvilke opgaver og hvilke kollegaer, vi skal arbejde med dén dag. Vi har teamsrum, stillezoner og åbne miljøer, både lyse og mørkere, med og uden musik, så alle kan finde lige præcis det arbejdsmiljø, de trives i, lige i dag.

Mobiltelefon

Personalegoder

Som medarbejder i Aarhus Vand får du adgang til en række goder. Vi har for eksempel firmapension, sundhedsforsikring, mobiltelefoner med videre via bruttolønstræk, fitnessrum, betalte fridage udover selvfølgelig kantineordning, fri kaffe, the og frugt.

Det var lidt om rammerne - er du nysgerrig på opgaverne eller kollegaerne?

Læs mere om nogle af vores projekter

Vandpost Skanseparken Banner

Bliv klogere på vandets betydning for al liv gennem lydfortællinger

På vandposter placeret 12 steder i Aarhus, bl.a. i Skanseparken, Mindeparken og ved Bispetorvet, kan du komme med på en eksklusiv lydrejse. Scan QR-koden med din mobil og få en dramatisk indflyvning i, hvad vandet betyder for al liv og for Aarhus - både inden for drikkevand, klima og spildevand som ressource.

Se mere om vandposter og lydfortællinger