WaterBeat - digital måler

Vil du have tryghed og overblik over dit vandforbrug, så har du mulighed for at tilkøbe vores serviceydelse, som giver dig overblik over forbrug og alarm ved brud.

Fordele ved WaterBeat

  • Overblik over ejendommens vandforbrug helt ned på timeniveau
  • Mulighed for at tilmelde dig en alarmservice, som giver dig besked hvis der er mistanke om brud eller utæthed på din vandinstallation
  • Ved afregning vil din måler blive fjernaflæst, så dit vandforbrug fremover automatisk indrapporteres til Aarhus Vand

Sådan fungerer det

Den digitale måler kommunikerer med et modul, som kan sende data digitalt til vores afregningssystem. Derudover kan du på www.minside.aarhusvand.dk opsætte alarmer ved mistanke om brud eller utæthed på din vandinstallation og generere rapporter for dit forbrug over forskellige tidsintervaller, som du automatisk får tilsendt på enten din mail eller telefon.

Pris på servicen

Ved tilkøb af servicen, skal du betale et oprettelsesgebyr samt et årligt abonnement. Du kan finde pris for hhv private og erhverv her.

Læs vilkår her

Ansøg om WaterBeat her

Spørgsmål og svar

Hvordan kobler jeg måleren op på kommunikationsmodulet, hvis jeg har fået nyt internet eller strømmen er gået?

Du kan følge guiden i videoerne her eller læse Quickguiden om, hvordan du kobler vandmåleren op på kommunikationsmodulet her.

Hvad gør jeg, hvis jeg får en alarm?

Læs, hvad der står i beskeden og agér derefter. Er der brud på din installation, skal du få en autoriseret VVS-installatør til at udbedre fejlen. Det er dig, der skal betale regningen.

Hvordan får jeg en alarm?

Du har mulighed for at tilkoble dig en sms- og/eller mailservice på minside.aarhusvand.dk under Forbrug > ”Rapporter og alarmer”.  Husk at ændre dit telefonnummer og/eller mailadresse, hvis du skifter til nyt.