Flytning

Når du flytter fra eller til en adresse i Aarhus Vands forsyningsområde, eller et område hvor Aarhus Vand står for afledning af spildevand, skal du benytte Min Side.

Du flytter ind

Flytter du til en adresse i Aarhus Vands forsyningsområde, eller et område hvor Aarhus Vand står for afledning af spildevand, skal du tilmelde dig som kunde.

Det kan du gøre på Min Side. Det kræver ikke login.

Tilmeld ny kunde på Min Side

Du flytter ud

Når du flytter fra en adresse i vores forsyningsområde, eller et område hvor Aarhus Vand står for afledning af spildevand, skal du skriftligt melde fraflytning på Min Side. Det kræver ikke login.

Vær opmærksom på at du ikke kan melde flytning frem i tiden, da vi skal bruge en aflæsning af vandmåleren på skiftedagen.

Gå videre til Min Side

Spørgsmål og svar

Hvad gør jeg, hvis jeg skal flytte?

Hvis du er lejer

o Aflæs vandmåleren på den sidste dag, du har råderet over boligen. Du kan først melde flytning til os pr. den dato, hvor du er frigjort fra lejemålet. Det er ikke muligt at melde flytning frem i tiden

o Meld flytning til os her. Det kræver ikke login.

Vær opmærksom på at mange udlejere, herunder boligforeninger, sender alle relevante flytteoplysninger til os ved lejerskifte. Hvis du er i tvivl, om du selv skal melde flytning, kan du kontakte din udlejer.

 

Hvis du er ejer

Hvis du sælger via en ejendomsmægler, vil mægleren typisk stå for aflæsning af vand og indsende flytteoplysningerne til os. Vær opmærksom på, at det er dit ansvar, at vi modtager aflæsning og flytteoplysninger. Har du selv solgt din ejendom:

o Aflæs vandmåleren på overdragelsesdagen. Du skal først melde flytning til os pr. den dato, hvor du overdrager ejendommen. Det er ikke muligt at melde flytning frem i tiden

o Meld flytning til os her. Det kræver ikke login.

Hvad sker der, hvis jeg ikke melder flytning?

Hvis du ikke melder fraflytning til Aarhus Vand, modtager du fortsat regninger fra os og betaler derved for den nye forbruger.
Hvis du er ny forbruger og ikke får dig tilmeldt, kan du risikere at få en stor regning for en længere periode.

Hvorfor modtager jeg regninger og besked om aflæsning af vandmåleren, selvom jeg er flyttet?

Aarhus Vand har ikke modtaget en flyttemeddelelse fra dig eller din udlejer. Du kan melde fraflytning her. Det kræver ikke login.

Hvordan tilmelder jeg mig som kunde?

Hvis du er er lejer

o Aflæs vandmåleren på overtagelsesdagen. Du skal først melde flytning til os pr. den dato, hvor du overtager lejemålet. Det er ikke muligt at melde flytning frem i tiden

o Meld flytning til os her.

Vær opmærksom på at mange udlejere, herunder boligforeninger, sender alle relevante flytteoplysninger til os ved lejerskifte. Hvis du er i tvivl, om du selv skal melde flytning, kan du kontakte din udlejer. 
 

Hvis du er ejer

Har du købt din ejendom via en ejendomsmægler, vil mægleren typisk stå for aflæsning af vand og indsende flytteoplysningerne til os. Vær opmærksom på, at det er dit ansvar, at vi modtager aflæsning og flytteoplysninger.

Har du købt ejendommen uden, at der har været en ejendomsmægler involveret, skal du selv tilmelde dig som kunde:

o Aflæs vandmåleren på overtagelsesdagen. Du kan først melde flytning til os pr. den dato, hvor du overtager ejendommen. Det er ikke muligt at melde flytning frem i tiden.

o Meld flytning til os her.