Publiceret: 02. mar. 2023

Whistleblowerordning

Botanisk Dronebillede Gramstrup

Vi ønsker altid grundig undersøgelse ved mistanke om alvorlige forseelser – eller mistanke herom – der kan få betydning for Aarhus Vand A/S som helhed, eller som kan have afgørende betydning for enkeltpersoners liv eller helbred. Det kan f.eks. være situationer om:

  • Bestikkelse
  • Bedrageri
  • Dokumentfalsk
  • Miljøforurening
  • Alvorlige brud på arbejdssikkerheden
  • Vold eller seksuelle overgreb

Hvis du har oplysninger om alvorlige overtrædelser af lovgivningen eller andre alvorlige forhold vedrørende os, kan du derfor indberette overtrædelsen via vores whistleblowerordning.

Formålet med ordningen er, at alle i fortrolighed kan foretage indberetninger, som screenes af en ekstern, upartisk enhed.

Hvis du ikke har en arbejdsmæssig tilknytning til Aarhus Vand, er du dog ikke omfattet af beskyttelsen i whistleblowerloven, men kan stadig anvende den. Hvis du laver en indberetning, der ikke er omfattet af whistleblowerlovens anvendelsesområde, vil du modtage en meddelelse om, at din indberetning ikke behandles nærmere.

Find whistleblowerordningen her

 

Spørgsmål

Du kan altid stille spørgsmål om Whistleblowerordningen til HR-Chef Peter Holm på telefon 2054 2064. 

Hvis du ikke vil spørge en i Aarhus Vand A/S, kan spørgsmål stilles til DAHL Advokatpartnerselskab, att.: advokat Søren Wolder på telefon 8891 9245.

Advokaten har tavshedspligt og giver ikke oplysninger om din henvendelse til Aarhus Vand A/S.

E8b851fe 7C4a 4Fe9 87C1 28D16ed62d89

Peter Holm

Afdelingschef for HR, Indkøb og Tværgående processor

+45 2054 2064

peter.holm@aarhusvand.dk