Publiceret: 16. jan. 2023

Velkommen til vores nye hjemmeside - en kort introduktion

Aarhusby Tåge Aros Blåhimmel Large

Aarhus Vand har efter mange år fået ny hjemmeside, der skal omfavne alle vores kunder, private og erhvervskunder, og desuden vores mange forskelligartede samarbejdspartnere - nuværende såvel som potentielle samarbejdspartnere. Det betyder at vi i højere grad inspirerer og viser, hvad der sker inden for bæredygtighed og vandteknologi mm.

Svært ved at finde rundt? Få en kort introduktion til vores nye hjemmeside.

Vores nye hjemmeside er inddelt i tre sider med undersider. Det betyder, at du fra forsiden og øverste menu kan vælge om du skal vide mere om:

  • Innovation og partnerskaber
  • Bæredygtighed og klima
  • Forbrug og byggeri

Innovation og partnerskaber

Denne side indebærer inspiration og viden omkring de projekter, hvor vi arbejder med innovation inden for vandteknologi, om vores arbejde med at skabe ny forretning og joint venture selskaber foruden de partnerskaber, vi danner i ind- og udland. 

Arbejder du med eksport, innovation og forretningsudvikling i både mindre og større skala inden for vand, så er det en relevant side for dig.

Bæredygtighed og klima

Bæredygtighed og klima er vigtigt for alt, hvad vi gør. Derfor har vi samlet en række cases og projekter under siden her. Om du er ved at skrive en opgave på dit studie, vil vide hvad der sker i Aarhus inden for klimatilpasning eller ude i verden, har brug for inspiration eller mere viden om emnet, så skal du herind.

Forbrug og byggeri

Denne side er for alle vores privat- og erhvervskunder, der har et afregningsforhold til os eller på anden vis skal bruge en service hos os.

Det vil være her du kan finde viden om din regning, om aflæsning, flytning, byggevandskasser, kloakstik, adskillelse af regn- og spildevand og meget mere. Du finder også links ind til Min Side, så du som kunde kan komme ind til vores nuværende selvbetjeningsværktøj.

Du kan altid gå til vores FAQ, hvis du har brug for hjælp.

Kontakt os ved udfordringer

Selvom vi har gjort os umage og brugt lang tid på at udvikle vores nye hjemmeside, kan fejl ikke undgås.

Har du udfordringer, finder du fejl og mangler på den nye hjemmeside, er du velkommen til at henvende dig til aarhusvand@aarhusvand.dk med dine input. For hurtigere ekspedering, så skriv venligst "Ny hjemmeside" i emnefeltet.

Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt, men forvent to-tre dages tilbagemeldingstid.