Vigtige dokumenter

Information om adskillelse i offentlige arealer og på privat grund

Den 5. december 2018  holdt vi orienteringsmøde med fokus på området ved Høskovvej, Hømosevej, Langtoftevej og den vestlige ende af Ormslevvej, hvor vi skal arbejde i 2019 og 2020. På mødet præsenterede vi baggrunden for projektet, vores planer og teamet, som har ansvaret for at gennemføre arbejdet. På mødet satte vi også fokus på, hvordan du skal forholde dig i forbindelse med adskillelse af regnvand og spildevand på din grund.

Præsentation fra orienteringsmødet den 5 december

Den 22. august holdt vi orienteringsmøde nr. 2 med fokus på det område, hvor vi skal arbejde i 2018 og 2019. På mødet præsenterede vi baggrunden for projektet, vores planer og teamet, som har ansvaret for at gennemføre arbejdet. På mødet satte vi også fokus på, hvordan du skal forholde dig i forbindelse med adskillelse af regnvand og spildevand på din grund.

Se præsentationen fra mødet her: Præsentation 22 aug Ormslevvej.pdf

Se referatet her: Referat infomøde d. 22. august.pdf

Fokus på regnvandsløsninger i de offentlige arealer

Tirsdag d. 24. april gik vi en tur på Damgårdsvej og Damtoften, hvor Aarhus Vand skal arbejde med overfladeløsninger. På turen satte vi fokus på vores planer i forhold til regnvandsløsninger i de offentlige arealer.

Onsdag d. 18. april afholdt vi orienteringsmøde med fokus på det område, hvor vi skal arbejde i 2018 og 2019. På mødet præsenterede vi baggrunden for projektet, vores planer og teamet, som har ansvaret for at gennemføre arbejdet.

Se præsentationen fra mødet her

Ormslevvej Mødereferat 18 april 2018.pdf

På mødet satte vi også fokus på, hvordan du skal forholde dig i forbindelse med adskillelse af regnvand og spildevand på din grund.