Nyhedsbrev 2 for Risvangen og Vorrevangen

Den 22. september 2014

Kom til havevandring

Husk, at vi den 24. og 25. september 2014 kl. 16.00 – 20.00 holder havevandringer i udvalgte haver i Risvangen og Vorrevangen i forbindelse med projektet om adskillelse af regnvand og spildevand i jeres område.

Der er en række beboere i området, som har stillet deres haver til rådighed, så alle interesserede kan få både viden om - og inspiration til - hvordan man som haveejer kan håndtere regnvandet i sin egen have. Eller aflede det til Aarhus Vands system i de offentlige arealer.

Vi har udvalgt haverne ud fra kriterier som eksempelvis terrænfald, svære nedsvingsforhold og hustype. Vi har inviteret en række kloakmestre og entreprenører til at deltage i havevandringerne. De vil undervejs svare på spørgsmål og give inspiration til konkrete og praktiske løsninger.

Ønsker du at deltage i en eller flere havevandringer, skal du blot møde op i vores store telt på det grønne område ved Bethesdavej og Gustav Holms Vej. Her kan du tilmelde dig de havevandringer, som er mest interessante i forhold til din have. Så kig forbi i teltet!

I teltet har du også mulighed for at møde Aarhus Vand, Aarhus Kommune og de virksomheder, der står bag de servicepakker, som du kan læse mere om her på hjemmesiden. De fremmødte virksomheder står naturligvis også til rådighed for spørgsmål.