Nyhedsbrev 3 for Risvangen og Vorrevangen

Den 3. november 2014

Råd og vejledning – i DIN have

Frem til d. 1. maj 2015 kan du som haveejer i Risvangen og Vorrevangen få besøg i din have af en af vores samarbejdspartnere. Under besøget får du råd og vejledning i forhold til, at du senest d. 1. juli 2015 skal beslutte, om du i fremtiden vil håndtere regnvandet i din egen have, eller om du vil udlede det til Aarhus Vands regnvandssystem i de offentlige arealer. Samtidigt kan du få svar på spørgsmål om den videre proces og procedure om ansøgninger og tilladelser. Vores råd og vejledning er gratis og varer en time. Besøget går ikke ud på at beregne størrelser eller pris på konkrete løsninger til din have. Det finder du finder information om under ”Servicepakker”.

Hvis du bor i en boligforening, sker råd og vejledning gennem din boligforening.

Er du interesseret i at få besøg i din have, skal du kontakte: Aarhus Vand - Telefon: 89 47 10 00 E-mail: aarhusvand@aarhusvand.dk

Hvis du har kloaktegninger for dit hus, er det en stor fordel, at du finder dem frem til havebesøget.

Skal din have være demohave?

Tak til de haveejere, som allerede nu har meddelt os, at de gerne vil samarbejde med os om at etablere såkaldte demohaver. I hver enkelt demohave laver vi i løbet af vinteren en løsning til håndtering af regnvand i egen have. Vi er færdige
med demohaverne d. 1. april 2015. Herefter inviterer vi alle beboere i området til havevandringer.

Vi mangler dog stadig nogle haver, da vi skal bruge forskellige typer haver for at vise forskellige løsninger afhængig af for eksempel jordtype, fald i terræn og havestørrelse.

Er du interesseret i, at din have bliver demohave, skal du inden d. 15. november 2014 kontakte:

Inge H. Jensen
Telefon: 89 47 11 36
E-mail: ihj@aarhusvand.dk 

eller:

Anne Laustsen
Telefon: 89 47 11 35
E-mail: ala@aarhusvand.dk

Ønsker du at udlede dit regnvand til Aarhus Vands regnvandssystem?

Hvis du vil udlede dit regnvand til Aarhus Vands regnvandssystem, opfordrer vi dig til at vente med at udføre arbejdet på din egen grund, indtil Aarhus Vands regnvandssystem ER etableret.

Hvis du ønsker at skille regnvand og spildevand ad nu, opfordrer vi dig til at kontakte Aarhus Vand, inden du går i gang med arbejdet. Og dermed også inden du indgår aftaler med eksempelvis en kloakmester eller en entreprenør. Det er vigtigt, at løsningen i din have senere kan tilsluttes vores kommende regnvandssystem i de offentlige arealer.

Kontakt Inge H. Jensen eller Anne Laustsen.