Nyhedsbrev 7 for Risvangen og Vorrevangen

Den 30. juni 2015

Fra arrangementet den 2. juni

Husk den 1. juli 2015

Husk, at du som haveejer senest den 1. juli 2015 skal vælge, om du vil udlede dit regnvand til Aarhus Vands nye regnvandssystem i vejen, eller om du vil håndtere regnvandet i egen have. Har du endnu ikke truffet din beslutning, kan du stadig nå at gøre det.

Besøg i demonstrationshaver

Den 1. og 2. juni 2015 havde vi igen slået et stort telt op på det grønne område ved Bethesdavej og Gustav Holm Vej.

I teltet kunne beboere og andre interesserede:

Få inspiration

Beboerne kunne få inspiration til at besøge de syv demonstrationshaver, hvor vi sammen med vores samarbejdspartnere haveejerne har etableret basisløsninger til håndtering af regnvand i egen have eller udledning til Aarhus Vands nye regnvandssystem i vejen.

Få overblik

Deltagerne kunne få et overblik over, hvilke haveejere, der skal aflevere regnvand i henholdsvis overfladen og i rør – hvis de ønsker at lede deres regnvand til Aarhus Vands nye regnvandssystem i vejen.

Se oversigtskort over regnvandssystem her (pdf)

Se bud på løsninger

De fremmmødte kunne se bud på løsningerne i de offentlige arealer i området – baseret på input fra workshoppen den 24. marts. 

Udkast til løsninger på offentlige arealer (pdf) (OBS: Stort dokument)

Aftale et besøg

Beboerne kunne aftale et besøg for at få råd og vejledning.

Folder

På trods af, at vejret ikke viste sig fra sin bedste side, besøgte rigtigt mange beboere teltet, hvor de blandt andet fik svar på spørgsmål og fik udleveret en folder, som introducerer løsningerne i de syv demonstrationshaver.

Folderen indeholdt også et kort, der gjorde det nemt at finde de syv haver.

Folder om demohaver (pdf)

Fotos fra arrangementet