Erhvervsgrupper

Få et unikt kig ind i vores verden, hvor vi arbejder med løsninger for rent drikkevand, rensning af spildevand efter de højeste standarder, se hvordan vi opnår en høj energiproduktion ud fra spildevand, og hør om vores klimatilpasningsløsninger.

Året rundt viser vores fagkollegaer rundt på vores vandværker og renseanlæg og krydrer turen med en engageret fortælling. Vi har være igennem en rivende udvikling, og som en af de førende forsyninger i Danmark, har vi implementeret innovative løsninger på vores anlæg som opnår international anerkendelse. Det viser vi gerne frem.

Priser

Vi har en fast pris for et besøg på hhv. vandværk og renseanlæg på kr. 4.000 inkl. moms alt inkl. Et besøg varer typisk to timer.

Det er også muligt at kombinere vandværk og renseanlæg. Prisen for et besøg på begge typer anlæg er kr. 6.000 inkl. moms.

Løsninger

Vi har et internationalt samarbejde og engagement, som du kan læse mere op på vores internationale hjemmeside. Her har vi også samlet en beskrivelse af vores anlæg og løsninger, så her kan du danne dig et overblik over de løsninger du kan besøge og høre mere om.

Se mere på vores internationale hjemmeside

Booking

Vil I på besøg bedes i henvende jer til vores kundeservice eller direkte på mail: visitaarhusvand@aarhusvand.dk