Udskoling

Der findes meget godt undervisningsmateriale på EMU og på nettet. Vi har samlet nogle henvisninger herunder til inspiration.

Hjemmesider

Vandetsvej.dk

3D visning af undergrunden

Småt og stort og spildevand

Vandigrunden.dk

Vandets Dag

Water.org

Sådanborjeg.dk

Samvirke tema om vand

Sustainable - Vand som ressource

Bøger

Vand
Bogen omhandler vand, drikkevand, vandforsyning, vandforurening, forurening og om vandets historie og betydning for mennesket, vandets kredsløb, spildevandsrensning og kloakering, kunstvanding, dæmningsbyggeri samt drivhuseffektens betydning for vandstigningen. Bog af Pamela Grant og Arthur Haswell. Flachs, 2000 (48 sider). Bogen er beregnet for elver fra og med 12 år.

Havet i serien ”Ind i geografien/TEMA”
Af Jens Peter Møller. Forlaget Alinea. Bogen er beregnet til 7. til 9. klassetrin. Bogen kan købes på www.alinea.dk.

Vand – Fra Molekyle til univers, Fysik/Kemi, Elevbog
Af Jens Hviid, Forlaget Malling Beck 2008. Bogen er beregnet til 7. til 9. klassetrin. Bogen kan købes på www.alinea.dk.

Vand – Jordens resurse, Elevbog
Af Niels Erik Hybholt, Forlaget Malling Beck, 2006. Bogen er beregnet til 7. til 9. klassetrin. Bogen kan købes på www.alinea.dk.

Viden om grundvand
Hæfte om grundvand. Hæftet henvender sig til 7. klasserne og helt op til gymnasieklasserne. Hæftet kan købes via www.geus.dk.

Vand – En kilde til liv
Af Mette Nørregård Christensen, Forlaget Malling Beck, 2007. Bogen er beregnet for 7. til 9. klassetrin. Bogen kan købes på www.alinea.dk.

Grundvandet i Danmark
Bog af Ib Marcussen, Geografforlaget, 1998 (48 sider). Bogen henvender sig til elever i 7. klasse til og med gymnasieskolen. Bogen kan findes på www.geus.dk.