Mellemtrin

Der findes meget godt undervisningsmateriale på EMU og på nettet. Vi har samlet nogle henvisninger herunder til inspiration.

Hjemmesider

Vandetsvej.dk

Småt og stort og spildevand

Vandigrunden.dk

Water.org

Provas planet

Sådanborjeg.dk

Verdenstimen.dk

Bøger

GUL Natur/Teknik
Gul bog omhandler Rock (lyd og lys), vandløbet, sæbebobler, naturvidenskab, energi, solen, slik, sundhed og natursyn. Gul bog er fortrinsvis beregnet til 5. klasse. RØD Natur/Teknik Rød bog omhandler flere emner bl.a. et emne om det rene vand. Bogen er beregnet til 6. klasse. Af Nils Hansen, Ivan Jacobsen, Henning Madsen og Erik Rønn. Bøgerne fås på geografforlagets hjemmeside www.geografforlaget.dk.

Vandposten
Miljølærekampagnen Grønt Flag - Grøn Skole giver skoleelever mulighed for at arbejde med lokale og virkelige miljøspørgsmål. Eleverne kan arbejde med undersøgelser, besparelser, model- og anlægsarbejde og lokal formidling. Projektet består af undervisningsmaterialer til temaerne Vand, Energi, Affald og Natur. Hæfterne kan købes på www.geografforlaget.dk.

Vandsprøjten
Miljølærekampagnen Grønt Flag - Grøn Skole giver skoleelever mulighed for at arbejde med lokale og virkelige miljøspørgsmål. Eleverne kan arbejde med undersøgelser, besparelser, model- og anlægsarbejde og lokal formidling. Projektet består af undervisningsmaterialer til temaerne Vand, Energi, Affald og Natur målrettet mellemtrinnet. Hæfterne kan købes på www.geografforlaget.dk.