Vores partnersamarbejde vinder procespris ved Building Awards - 12. november 2018

Fredag den 9. november vandt vores partneringsamarbejde "Vandpartner" procesprisen ved Building Awards 2018, som uddeles af Licitationen - Byggeriets Dagblad i samarbejde med Bygherreforeningen, Lean Construction DK og Boligfonden Kuben. Prisen går til bygherrer, rådgivere, arkitekter eller entreprenører, der har gjort en ekstraordinær indsats for at skabe et bedre og grønnere Danmark.

​Juryen begrundede tildelingen af prisen til Vandpartner med partnerskabets nytænkende og resultatorienterede partnerskabsmodel, som skaber større værdi og udvikler stærkere løsninger end ved traditionelt bygge- og anlægsarbejde. Prisen er samtidigt en anerkendelse af det skarpe fokus på processer og innovation, der kendetegner samarbejdet i Vandpartner.

Læs mere om Building Awards her: https://www.licitationen.dk/article/view/631415/her_er_vinderne_af_building_awards

Fakta om Vandpartner

Vandpartner er et offentligt-privat-partnersamarbejde om fornyelse af vandledningsanlæg og spildevandsledningsanlæg i Odder, Favrskov og Aarhus. Partnerskabet består udover Aarhus Vand af Favrskov Forsyning, Samn Forsyning, Arkil, Per Aarsleff, VAM, EnviDan, NIRAS, FKSSlamson, Norva24, LE34 og Sulzer.